moa emma tove i want this to last, need you by my side

Hejhopp! Så var jag tillbaka! Nu har bloggen legat nere på tok för länge, och så kan vi inte ha det. Det har hänt så mycket sen jag bloggade sist. Jag har bytt väg, liv och klädstil, varit med om så galet mycket, legat i så många soffor och skrattat med bästavänner, druckit te och fått ungefär tusen kramar. Mer motiverad än jag någonsin varit, mer framåt och bestämd. För jag har fan bestämt mig, det ätstörda livet är ingenting för mig. Så nu börjar resan, igen. Jag kom så långt, föll bak så mycket men jag står fortfarande upp. Så nu börjar resan igen, resan mot friheten. Och jag ska vandra den här vägen och vinna den här kampen, och aldrig någonsin kommer jag ge upp!Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥