Grupp

Tjaaa igår vare grupp igen, jätteroligt och så men i slutet var man sjukt trött och tappade fokus men men. Jättekul att träffa alla tjejer igen. Det känns som gruppen bara blir bättre och bättre. Det är nog för att man lär känna varandra lite mer för varje gång.

Igår gjorde jag något galet. Jag ville göra en förändring och sa det till min kompis som går frisör på dragon. Jag ba kanske brunt och hon ba jaa brunt blire. Så gjorde vi en impuls grej, gick till maxi, köpte färg och tonade mitt hår till brunt. Rätt läskigt men asså Matilda är seriöst proffs, det kändes som de va en frisör som tonade det, hon liksom tvättade, färga och spraya med massa grejer och så, sjukt kul!  jätteroligt med en förändring oxå!

INNAN:
EFTER:

Postat av: Milla

upppdateraaaaaa :)

2010-10-25 @ 18:51:01
Postat av: neverletgo

Till Emma! Tack så himla mycket för kommentaren den va jätte fin tack så mycket :]

2010-11-24 @ 12:34:27
URL: http://neverletgo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥