seriöööst!

Nu måste vi dra igång bloggen igen, det blev lite missförstånd och tjafs men nu äre löst! verkligen löst! Så nu måste alla börja blogga igen, come on!

Jag och Moa har ju nu börjat med grupp, en ny grej som ätstörningsteamet på bup har startat. Vi är liksom deras test grupp.

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om hur det kändes! Men för mig vare iaf verkligen blandade känslor, visst det var jättekul och peppande men ändå så läskigt,jobbigt, svårt, stressande, ansträngande, jag kan hålla på i en evighet...
Men jag tror faktiskt att när vi lär känna varandra att det kommer bli stöttande som tusan!
Bara ett expempel är ju jag och moa.
Ni kanske inte vet hur vi träffades men det var iaf på sjukhuset, avdelingen, vi båda var patienter där. Egentligen pratade vi nästan inget där men sen hitta vi varandra på facebook och sen dess har vi blivit såå tajta! Våran konvesation på facebook är rätt lång kan jag lova.
Moa är verkligen en toppen tjej! Precis som Anna och Tove. Jag har inte känt dom två så länge men jag märker verkligen vilka underbara tjejer jag får dela den här bloggen med, d e t   b e t y d e r   m y c k e t ! ! ! <3


Nu blire lite blider från sommaren bara för att jag längtar tillbax!MORFAR <3 värsta coolingen va?!?


Diggiloo frånb mormors fönster.


Mina älskade tremeningar! JAG ÄLSKAR ER! <3fiska i stugan <3


J A G   Ä L S K A R   S O M M A R E N ! ! !


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥