Snart är det kanske dags för att rensa ut anorexin?

Jag vill hålla med Emma, bakom kulisserna i bloggen har det varit lite tjafs och det kändes helt enkelt inte kul att blogga, men det ska det bli ändring på nu!

Precis som Emma sa har jag och hon börjat grupp, en fas2 behandling där man får lära sig färdigheter för att stå ut när det är svårt, att lära sig respektera sig själv och hur man vårdar relationer osv. En träff har vi varit på än så länge, och redan första träffen märker jag hur jag kommer få kämpa! För att inte jämföra mig med de andra underbart fina flickorna, för att inte falla tillbaka i gamla mönster bara för att de andra inte kommit lika långt, för att inte påverkas när de andra gör som de alltid har gjort - ätstört. Det kommer bli ett år fullt med utmaningar, och jag känner på mig att det är precis vad jag behöver för att komma framåt i min behandling och resa mot det friska! För även om jag kanske inte alltid låter lika motiverad, för att jag kanske säger nej, jag vill inte så vill jag bli frisk. Jag vill inte att mitt liv ska kretsa runt mat, träning och självskador. Jag vill inte vara rädd för att bli ett år äldre eller rädd för att jag inte vet precis vad som ligger i maten. Jag vill inte lägga mig i sängen och gråta för att jag har stökigt rum, inget att ha på mig eller mycket läxor. Come on - det här är en friskblogg, tvivla inte på mig, även om jag ofta gör det själv!Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥