dödligt vapen 4.0

Stress. Stressa. Skynda. Fort. Snabbt. Snabbare! Mer. Bättre. Ännu mer.
Jag och Skalman är väl ungefär bästa vänner, vi båda är allergiska mot stress! Det behöver inte ens vara mycket stress för att jag ska falla ihop och backa flera steg. Igår kväll tillexempel, jag hade varit och dansat och sagt att pappa skulle hämta mig fel tid, jag hade knappt bloggat, jag hade inte packat för dagsresan till Umeå, jag hade inte bloggat, jag hade inte valt kläder, jag hade inte läst tidningen, jag har många filmer jag inte har sett, jag... hade massor! När då jag och mina yngsta lillasyster Filippa som är 10 och rätt irriterande, skulle se Idol och hon drog bordet där mitt fika stod mot sig för att nå gick det bara inte. Mamma fick dra tillbaka bordet och säga åt mig att äta, då gick det, med mer ångest än det brukar vara vid kvällsfikat. Så tokigt det kan bli!
Jag tror det är många som påverkas mycket om det blir lite stressigt, och det är en svår balansgång, jag vill ha saker att göra hela tiden, för att tankarna inte ska äta upp mig, men om det blir för mycket rasar allt. Knepigt det dära... Påverkas ni mycket av stress?

jag och min fina bästaste vän marika

Postat av: Jossi

är verkligen samma för mej, vill ha nått att göra för att inte tänka för mkt samtidigt, om det blir för mkt då blir allt så fel... kramar <3

2010-09-17 @ 23:45:43
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥