Helgen går fort då man har kul!

Någonting är fel, på vardagen brukar man vara dö trött och på helgen vila upp sig... Men de senaste helgerna äre tvärt om. Jag är helt slut på söndag kväll.

I fredags började det med att jag och ett sjukt härligt gäng drog och grillade. Jag tycker det var riktigt kul och sjukt härligt bara! Sen va jag hos anders till 3-4 tiden och behövde åka hem för att jag inte ätit kvällsfikat än. Sen steg jag upp 10 för att hinna med frukosten. Jag slappade dock ett tag på lördagen men till kvällen gjorde jag en svår sak. Anders åt hos oss. Jag har inte vågat äta inför någon förutom Matilda och Cicci. Det var verkligen skit läskigt men det gick jätte bra!

Sen cykla Cicci, Matilda och jag till marieberg? tror det hette så. Där vare typ fest, som började men typ 10 pers sen kom massa annat härligt folk och jag kände jättemånga, det var verkligen en najs kväll, mkt bättre än att bara sitta hemma. Fast att cykla hem var riktigt kallt...
Sen åt jag kvällsfika och sov över hos Anders. Vi var uppe till typ 5 halv 6...
Kl 10 vare att dra sig upp ur sägen och cykla hem för att äta frukost. Är lite halv död nu.

Men den här helgen har varit en bra helg, jag har inte hunnit tänka så mycket. Att bara sitta hemma en hel helg och utan någon distration är jobbigt. Då hinner jag tänka för mycket. Den här helgen har jag bara varit Emma, Anorexin har inte styrt mig! Visst hon styr mig hela tiden, det går inte förneka men jag har lyckats göra henne så mycket minder än för någon månad sen. I helgen har jag varit Emma. Inte hon med anorexi. I helgen har jag varit som vilken annan tonåring! Sånna här saker gör att jag vill bli frisk... <3Som vilken annan tonåring!

Postat av: Dr.hoffman!

2010-09-20 @ 16:30:03
Postat av: Dr.hoffman!

hej älskling! har besök av pappa :) och lånade datan. du ska veta att du är skit gullig. ringer dej ikväll eller imorgon kväll. måste berätta lite smått och gott men den som väntar på något väntar inte för länge! bara roligt att låta dej vänta. endast för att jävlas! förresten? fråga dina föräldrar när alla kan komma till centralhallen!

2010-09-20 @ 16:32:06

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥