Jag valde livet

Jag blir så less när brudar med bloggar som "My faaaabolous ana life" kommenterar korkade saker som att jag inte är anorektisk för att jag äter godis och sitter i rullstol. Ni är så jäkla pantade. Nej, jag väger inte 15 kilo och jag har aldrig blivit fasthållen och matad. Men det är inget jag gråter över. Det sorgligaste som finns är tjejer som är stolta över att de legat inne, blivit sondade och fastspända. Det är pinsamt att vara stolt över en sådan sak. Jag fick min familj att må piss, jag grät över två hekton upp, jag ställde väckarklockan för att gå upp och spy. Been there, done that. Och vetni? Det var bara hemskt. Jag vann ingenting. Nu är jag vid ett vägskäl. Och det är upp till mig vilken väg jag vill vandra för resten av mitt liv. Jag kommer släppa taget om den här delen av mitt liv med tiden. Tiden kommer läka mina sår och för varje gång jag vågar utmana kommer jag ett steg närmare friheten. En dag i taget. Kalla mig svag. Men vet ni, kära LoveAna och allt vad skit ni heter, jag är verkligen stark. För jag drog en gräns, jag sa stopp till anorexin. Jag valde att gå en annan väg, en väg som inte leder till sond och puls 51. Jag blev inte tvingad. Jag valde. Jag är hon som valde livet och inspirerar andra att göra detsamma. Och jag är damn stolt över det.Who says I can’t be free?
From all of the things that I used to be
Re-write my history
Who says I can’t be free?


Postat av: [kampen tillbaka]

Du valde den precis rätta vägen,och

det är sjukt starkt av dig och alla

vi andra som väljer den rätta vägen

till livet.

Och det är sorgligt för dessa Ana-lövers

helt patetiskt,ok vi kanske också var sådana

i början och gillade skiten, men

INTE att gå och uppmuntra andra till att svälta sig själv och en massa bullshit, Jag som du

skäms över att jag varit inlagd, vems önskan är det egentligen att få ligga på sjukhus ??!

nej sorgligt.

Men stå på dig, du är duktig :)

Massor med kramar

2010-09-17 @ 23:59:20
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: emma

Så jävla rätt!

2010-09-18 @ 11:15:45
URL: http://chasey.blogg.se/
Postat av: janina

så jävla bra skrivet!

2010-09-18 @ 12:29:23
URL: http://janinaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥