Motgångar...

Vi tjejer har bestämt på den här bloggen att vi inte skriva om hur dåligt och hur mycket vi skrek och hur jobbigt allt är.

Eftersom sånna saker är sjukt triggade för oss och er! Det är helt rätt, vi 4 har beslutat det. Jag skulle må jätte dåligt om någon annan skrev om sina motgångar på ett sånt sätt, jag skulle tänka varför var det inte jag som låg och skrek i 2 timmar över middagen, varför var det inte jag som försökte vägra äta och bara dricka näringsdryck?

Därför allt sånt där kastar vi om till något positivt kanske låter det lite konstigt men jag tycker de är sjukt smart!
Istället för att skriva någonting direkt efter ångestattacken så väntar man en stund, tills man känner sig redo att berätta på rätt sätt.

Igår blev middagen en motgång. Men jag lyckades få i mig middagen och näringsdrycken! Jag drack den sista klunken och jag gjorde det! Det var inte enkelt vill jag lova men jag gjorde det ändå...!Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥