När livet känns som jobbigast!...

...Ska man göra någonting annat. Man ska inte lägga sig i soffan och tänka för mycket. Man ska distrahetera sig och göra någonting annat!
Alla hittar olika knep. Lyssna på musik, va med någon kompis som gör dig glad, va med pojkvännen, städa, sov o.s.v.
Jag har alltid haft svårt att hitta någonting bra att göra. Jag har försökt med det mesta. När jag var på avdelningen var en annan tjej där som blev som en syster min älskade underbara vän. Vi "bodde" tillsammans i 2 månader. Många tårar, mycket skratt och prat. Hon strök mig över håret då jag låg och grät, hon fanns alltid där!
Igår fick jag veta att vi 2 ska få träffas igen, gissa om jag blev glad!

Meningen med det här inlägget var att komma fram till en sak,när jag har det som jobbigast ooch bara vill lägga mig i soffan och deppa.Då finns det någon som betyder sjukt mycket för mig och det är Anders! För någon kväll sen blev det jobbigt för mig, jätte jobbigt. Han fick reda på det och ringde mig. Han lyckades på bara några minuter få mig att gå från att vara ledsen till att bli glad! Han lyckas alltid få mig glad! Älskar diig! <3
Postat av: Marcus Tjernlund

Till emma : Heter personen som du ska träffa isabelle? :) För om hon heter det så är det nog samma person som jag tänker på.Hon är en riktigt nära vän till mig. Jag är själv inlagd på bup i ume just nu.

2010-09-18 @ 09:48:52
URL: http://hejlillasnigel.blogg.se/
Postat av: marcus tjernlund

det ska jag göra :)

2010-09-18 @ 13:21:16
URL: http://hejlillasnigel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥