ni andra fina tjejer på friatillsammans får gärna skriva ett eget inlägg om denna kommentar!

Denna kommentar fick vi igår alltså, och jag måste få berätta vad jag tänker om den. Jag är väldigt dubbel, på ett sätt ja, vi måste fokusera på det riktiga livet istället för på de andras sjukdomar och problem. Men samtidigt, nej, enligt mig hjälps jag av att ha några tjejer vid min sida, som peppar mig i vått och torrt, och som jag även får peppa tillbaka! Jag talar bara för mig själv nu, men jag har varit i helvetet och vänt, jag har varit en av dem som blottat mina tankar öppet och brett för vem som helst, jag har varit en av dem som triggar andra. Jag är säkert fortfarande en trigger men jag vill påstå att den här bloggens målgrupp är de som vill bli informerade, som vill förstå hur det är, och för de som vill bli friska. Vill de bli sjuka/-re ska de inte söka sig hit, då ska de hitta något annat. Min dröm är att få hjälpa andra, att få jobba med ätstörningar när jag är vuxen och frisk. Det är många år kvar innan jag kan skriva att jag är vuxen och fram tilökls dess vill jag testa mig fram, för att kunna ge andra den optimala vården! Men du har rätt - vi blir inte friska av att blogga, men både jag, Emma och Tove går i behandling, Anna försöker få en behandling och detta vill jag påstå är ett kompliment till behandlingen. Jag och Emma har haft många, långa samtal om hur vi tänker och känner, och jag mår bättre av det!
Hur påverkas du? Vad vill du läsa? Vad tycker du?


Postat av: janina

jag tycker att man ska blogga för sig själv. och visst man blir inte frisk bara av att blogga men om det hjälper en liten bit är det bra. visst, det finns triggande bloggar men man väljer själv vad man läser.

2010-09-20 @ 17:53:11
URL: http://janinaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥