NU BLIRE AV!!!KOM IGEN OC FRÅGA NU, SKULLE VARA JÄTTEKUL!

Postat av: Sara

Eftersom jag själv inte vet hur det känns att ha anorexia är det svårt att förstå. Så undrar, när ni ska äta, vad är det för tankar som försöker hindra er?

Tack för en jättebra blogg och fortsätt kämpa på!

2010-09-17 @ 19:38:17
Postat av: (=

Är ni normalviktiga? :)kämpa på ni är jätte fina

2010-09-17 @ 21:17:27
Postat av: Sanna :)

Jag läser denna blogg och även era egna där ni bara skriver själva och, fortsätt kämpa! :)

men ja har en fråga direkt te Emma (a)

Kan du fortfarande inte smörja in dig i hudlotion?

eller till er andra också om ni inte heller kan göra de! men kämpa på!!

2010-09-18 @ 17:51:17

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥