Och till sist OM EMMA!

Hej, det är jag som är Emma. Jag är 16 år och bor i Umeå  med min mamma och pappa.Jag har just börjat gymnasiet, Natur på Minervaskolan. För mig betyder kompisar väldigt mycket! Jag gillar att sitta framför datorn och nörda , även tvn är en favorit. Att shoppa är riktigt kul oxå. Jag har en underbar pojkvän som jag varit tillsmmans med i bara en vecka men han är underbar <3

Jag älskar att resa! Det finns inge bättre. Jag har varit utomlands typ 19 ggr tror jag och då ca 10 ggr i gran canaria, det är som att komma hem.


Nu lite om min ätstörning. Jag har alltid varit som vilken annan tjej som helst. Jag spelade fotboll, dansade och hängde med kompisar.

Men någonstans gick det fel.

Allt gick utför…

Livet rasade för ganska precis ett år sedan. Jag stängde in mig i mig själv. Och jag blev inlagd på sjukhuset. Jag blev friskare inte frisk men friskare, vi åkte utomlands. När vi kom hem rasade det igen och jag blev sjukare än tidigare och jag blev inlagd i 2 månader.


Men nu till det positiva
! Jag blev utskriven i början av sommaren och hela sommaren har jag kämpat som tusan! Med hjälp av näringsdryck klarar jag av att få i mig 100% enligt matschemat som en dietist gjort för oss tjejer med anorexi/ätstörning. Även jag går i behandling på BUP i umeå som Moa. Vi har faktiskt samma behandlare som verkligen är jätteduktig!
Varje dag är en kamp, varje måltid är en kamp! Vi 4 tjejer kämpar för att vinna kampen tillsammans och det är vad vi ska, VINNA KAMPEN mot ana!

Skolavslutninge 2010!


Postat av: Sanna :)

Emma de är så jävla roligt att höra! :)

varje gång jag har sett dig på senaste tiden har de faktiskt lysit om dig! :) haha till och simone gillar att du mår bättre, de är fan stort, visst? ;)

2010-09-12 @ 21:10:50
URL: http://ssstrom.blogg.se/
Postat av: Jossi

har du någon egen blogg emma? :)

grymma ni är tjejer! <3

2010-09-13 @ 13:06:30
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥