OM TOVE

Tjingeling!
Tove heter jag, jag bor då i Stockholm, eller faktiskt egentligen i skääärgården. Dock tycker jag det låter urfånigt att säga det, efter som jag vaken åker roddbåt eller flotte ut till mitt hus, jag bor bara 4O minuter i från Stockholm med buss, tackvare dessa fyra-fem broar som binder ihop öarna!

Nog om det, jag bor i en gul villa med min mamma, pappa och två Golden retriever hundar, Smilla och Frosty.
Något som gör mig speciell? Jag är otroligt blyg inför nya människor, men pratar som aldrig förr med folk jag känner, eller bara gillar från första stund. Jag är inte ett dugg svår, jag gillar faktiskt de flesta människor!

Jag har även en förkärlek till färgen rosa och orientaliska prylar.. Vad mer?

Jag har varit sjuk i ca 2-3 år som sagt, och fick hjälp första gången i Januari 2OO9. Nästa vecka börjar jag även Iduns dagvård på Scä, jag kommer gå där från 9-3 och äta mellis, lunch och mellis igen där. Behöver jag säga att motivationen är på topp?

Jag har egentligen inte kämpat mot ätstörningen särskilt hårt förens nu i sommar, då jag verkligen verkligen tagit tag i skiten. Jag vet att alla har sina olika "kontrollbehov" i sina ätstörningar, min kontroll har främst handlat om kalorier. Jag har haft en matvåg, och vägt allt jag ätit. Allt.

Matvågen är nu såklart gömd, och jag lever.
Otroligt oväntat?


Det var en liten introduktion av Tove, och mer lär ni få veta..!
Puss!


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥