om moa

Okej; först ut! Moa Eriksson heter jag och bor uppe bland isbjörnar och rider på älgar till skolan - Skellefteå kallas det! Jag bor tillsammans med min moder, min fader och mina tre yngre syskon Fanny, Josef och Filippa. Och så har vi två små fina katter, Nova och Leia. Och enligt Filippa har vi tre fiskar ute i dammen som heter H&M, Gina och typ.. ICA? Jag är 15 år gammal, snart 16, vilket betyder att jag precis har börjat gymnasiet, jag går omvårdnads, eller vård och omsorgs collage som det så fint heter, på Balderskolan och trivs kanon! Annars tycker jag mycket om att umgås med mina bästa vänner Marika och Oscar, eller umgås med folk överhuvudtaget, en dag utan att ha träffat någon utanför familjen och jag är som... en tiger utan mat? En zebra utan ränder? En spindel utan nät? En rastlös myra helt enkelt! Vara i stallet med min kontaktperson hör också till favoritaktiviteterna, och att pyssla, och att shoppa, och att plocka bär, och att spela piano, och att läsa bloggar och att... Jaja, tids nog får ni nog veta jag jag tycker om! För enligt mina planer ska denna blogg leva vidare ett bra tag, jag blev så glad, så glad när Anna föreslog att vi skulle skapa en liten friskblogg tillsammans med några fina tjejer, och gissa vad - här är vi!
Jag har varit sjuk i min ätstörning i ungefär 2½ år, efter att ha nått botten har jag sakta men säkert (okej, inte ett dugg säkert!) börjat vända och i dagsläget är jag hemma, men åker 1-2 gånger i veckan till Umeå där jag går i behandling på BUP, snart ska jag även få börja färdighetsträningsgrupp! Jag är motiverad, mer eller mindre, till att bli frisk, och för mig ska den här bloggen vara något positivt, där jag kan berätta om mina känslor och tankar, vad jag tycker om saker och ting men att jag även kan motivera er! Tyvärr kommer bloggen, för mig, endast hamna om ätstörningsrelaterade saker, vill ni läsa om min vardag, men även ätstörning tycker jag ni ska kolla in min "vanliga" blogg till höger i menyn. Har ni några frågor eller funderingar? Skriv en kommentar, och ska den vara speciellt till mig, skriv det!
visst ser jag glad och hääääärlig ut?


Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥