varför inte bara vara nöjd, varför inte bara säga "jag är typ det snyggaste som någonsin sett solen?"

Kan ni någonsin känna er riktigt nöjda? Jag har jättesvårt för det.. Jag tror att jag skulle vara nöjd om jag hade benen jag hade för två somrar sen, men samma tänk som nu, men jag vet mycket väl att om jag mot förmodan skulle få det skulle jag tänka "jag vill bara ha lite smalare armar också" eller "lite plattare mage också" eller "lite mer framträdande kindben" osv osv osv. Varför kan man inte bara vara nöjd med hur man ser ut? Varför? Jag fattar verkligen inte!! Ska vi köra en liten grej? Alla skriver minst EN sak som man är nöjd med sig själv, minst en sak. Här har ni.. fem saker om mig!
1. Jag har långt, välvårdat hår som inte är risigt eller tunt.
2. Jag är faktiskt ganska nöjd med mina läppar, vet inte riktigt varför?
3. Jag har rätt god hand med barn, jag skulle kunna leka i evigheter med dem!
4. Jag är envis som en... räv? Uggla? Gris? Äsch, jag vet inte, men jag är envis, har jag sagt en sak blir det så!
5. Alltså, knäppaste saker ever nu; jag tycker det är fint att jag har ärr på benen, ett från när jag och Marika föll med cykeln, ett från när jag skulle raka benen och schamponera håret samtidigt och några från andra skrapsår och tokigheter. Det syns att jag har levt när man inte har ärrfria ben, och jag vill visa att jag lever!!
de underbara läpparna, och de snea tänderna!

Postat av: Sanna :)

Jag tycker mest om min mage, och röven min diggar ja också ;)

2010-09-25 @ 20:12:22
URL: http://ssstrom.blogg.se/
Postat av: Lisette

Jag gillar min ögonfärg. Och att jag är uppmärksam på saker och eftertänksam. Typ.

2010-09-25 @ 20:46:46
Postat av: Marika

jag är nöjd över min längd:D

2010-09-28 @ 21:52:43
URL: http://marikalarssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

Din mailadress: (det är bara vi 4 som ser den)

Vad heter din blogg?:Anna:

Emma: En 16 årig tjej från Umeå. Där jag bor tillsammans med min mamma och pappa. Jag har haft ätstörningar i 1 år nu. Som läget ser ut nu går jag på öppenvårds behandling på BUP i Umeå. Jag läser natur på minervagymnasium. Jag har nyligen blivit tillsammans med min pojkvän vilket känns helt fantastiskt! ♥ Jag älskar alla i min närhet som stöttar mig och det betyder mkt, det gör mig motiverad!

Moa: En 15, snart 16 årig brud bosatt uppe i nordligaste Norrland, Skellefteå tillsammans med min moder, fader och tre yngre syskon. Jag varvar Omvårdnadsprogrammet på Balderskolan med vänner, bloggning och resor fram och tillbaka till Umeå där jag går min behandling mot min ätstörning. Idag är jag motiverad att bli frisk, den största anledning till varför jag idag bloggar på friatillsammans!

Tove: En 17 årig tjej från Stockholm, har haft ätstörningar i ungefär 3 år och går behandling på SCÄ i Stockholm, jag har endast gått på öppenvård men ska nu påbörja dagvård. Jag går andra året på linjen sam-språk på Södra Latin, ligger såklart i Stockholm den med. Jag vet vad jag vill, och det är att bli frisk! ♥