Grupp

Tjaaa igår vare grupp igen, jätteroligt och så men i slutet var man sjukt trött och tappade fokus men men. Jättekul att träffa alla tjejer igen. Det känns som gruppen bara blir bättre och bättre. Det är nog för att man lär känna varandra lite mer för varje gång.

Igår gjorde jag något galet. Jag ville göra en förändring och sa det till min kompis som går frisör på dragon. Jag ba kanske brunt och hon ba jaa brunt blire. Så gjorde vi en impuls grej, gick till maxi, köpte färg och tonade mitt hår till brunt. Rätt läskigt men asså Matilda är seriöst proffs, det kändes som de va en frisör som tonade det, hon liksom tvättade, färga och spraya med massa grejer och så, sjukt kul!  jätteroligt med en förändring oxå!

INNAN:
EFTER:

hur fint är det inte med prickiga strumpbyxor????

Varför inte gör vägningen till något bra? Men hur gör man?

Idag fyller min underbara vän år! <3

Cicci har varit där för mig hela tiden! Enda sen barnsbena. Vi har gått i samma klass sen vi gick i 6års, nu när vi börja gymnasiet skildes vi, men det har gått otroligt bra och vi träffas fortfarande.
Cicci fanns där då jag var som sjukast och mest isolerad från omvärlden. Hon kom till sjukhuset och hälsade på. Vi smsade så mkt som det gick.
Cicci är en underbar vän!
Idag äre hennes dag och vi ska göra den till en dag att minnas!

Vad gör vi? NU KÖR VI!

  

Älskar diig <3

Snart är det kanske dags för att rensa ut anorexin?

Jag vill hålla med Emma, bakom kulisserna i bloggen har det varit lite tjafs och det kändes helt enkelt inte kul att blogga, men det ska det bli ändring på nu!

Precis som Emma sa har jag och hon börjat grupp, en fas2 behandling där man får lära sig färdigheter för att stå ut när det är svårt, att lära sig respektera sig själv och hur man vårdar relationer osv. En träff har vi varit på än så länge, och redan första träffen märker jag hur jag kommer få kämpa! För att inte jämföra mig med de andra underbart fina flickorna, för att inte falla tillbaka i gamla mönster bara för att de andra inte kommit lika långt, för att inte påverkas när de andra gör som de alltid har gjort - ätstört. Det kommer bli ett år fullt med utmaningar, och jag känner på mig att det är precis vad jag behöver för att komma framåt i min behandling och resa mot det friska! För även om jag kanske inte alltid låter lika motiverad, för att jag kanske säger nej, jag vill inte så vill jag bli frisk. Jag vill inte att mitt liv ska kretsa runt mat, träning och självskador. Jag vill inte vara rädd för att bli ett år äldre eller rädd för att jag inte vet precis vad som ligger i maten. Jag vill inte lägga mig i sängen och gråta för att jag har stökigt rum, inget att ha på mig eller mycket läxor. Come on - det här är en friskblogg, tvivla inte på mig, även om jag ofta gör det själv!


seriöööst!

Nu måste vi dra igång bloggen igen, det blev lite missförstånd och tjafs men nu äre löst! verkligen löst! Så nu måste alla börja blogga igen, come on!

Jag och Moa har ju nu börjat med grupp, en ny grej som ätstörningsteamet på bup har startat. Vi är liksom deras test grupp.

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst om hur det kändes! Men för mig vare iaf verkligen blandade känslor, visst det var jättekul och peppande men ändå så läskigt,jobbigt, svårt, stressande, ansträngande, jag kan hålla på i en evighet...
Men jag tror faktiskt att när vi lär känna varandra att det kommer bli stöttande som tusan!
Bara ett expempel är ju jag och moa.
Ni kanske inte vet hur vi träffades men det var iaf på sjukhuset, avdelingen, vi båda var patienter där. Egentligen pratade vi nästan inget där men sen hitta vi varandra på facebook och sen dess har vi blivit såå tajta! Våran konvesation på facebook är rätt lång kan jag lova.
Moa är verkligen en toppen tjej! Precis som Anna och Tove. Jag har inte känt dom två så länge men jag märker verkligen vilka underbara tjejer jag får dela den här bloggen med, d e t   b e t y d e r   m y c k e t ! ! ! <3


Nu blire lite blider från sommaren bara för att jag längtar tillbax!MORFAR <3 värsta coolingen va?!?


Diggiloo frånb mormors fönster.


Mina älskade tremeningar! JAG ÄLSKAR ER! <3fiska i stugan <3


J A G   Ä L S K A R   S O M M A R E N ! ! !

RSS 2.0